dimecres, 2 de gener del 2013

Qui és per nosaltres un bon comunicador?

Durant aquest curs hem treballat les competències comunicatives que necessita tenir un bon comunicador. A part hem llegit un llibre i hem vist exemples de comunicadors eficaços. Però ha arribat l'hora de escollir qui és per nosaltres un bon comunicador. Necessitàvem escollir algú que es comuniqués utilitzant diversos mitjans, i amb tot el grup, vam decidir que en Víctor Amela, seria interessant per treballar i reflexionar sobre si ell era un bon comunicador o no.
Ens vam posar en marxa i vam seguir els seus canals de comunicació durant dos mesos per a poder més tard arribar a unes conclusions. 

Entre el tot el grup de cinc persones vam crear un bloc per a poder mostrar la informació que recollíem, destacar coses d'ell, relacionar els conceptes que havíem estudiat amb el que ell posava en pràctica.
a continuació us deixo el link del bloc que hem realitzat: http://comunicadoramela.blogspot.com.es/

Conclusió
Considero molt interessant haver realitzat aquest treball, ja que hem pogut posar en pràctica i veure en primera persona tot el que hem anat treballant al llarg del quadrimestre. Ha estat interessant extreure les conclusions que podreu veure en el bloc que hem fet, ja que comparàvem els nostres coneixements que hem adquirit amb la manera de comunicar-se que té el Víctor Amela.