dimarts, 27 de novembre del 2012

Identitat i territori - COED 14

Comencem a fer el treball anomenat: Identitat i territori
En aquest treball posem en pràctica tot el que hem anat treballant en l’assignatura de COED i GTIC, és el moment de mostrar com poc a poc anem sent millors comunicadors i utilitzem uns suports més eficaços alhora de realitzar presentacions en públic.

Realització del treball
Jo i la meva companya vam pensar tres temes possibles, aquests van ser:
- Mataró la ciutat on vivim.
- Les Santes de Mataró (Festa major de Mataró)
- Les vacances

En la primera tria vam escollir començar a treballar el tema de Les Santes, però poc a poc vam veure de que alhora d'exposar-ho era un tema molt teòric amb el que no aconseguíem expressar ni emocionar el públic.

Així que vam fer una segona i última tria, que va ser el tema que vam escollir definitivament: Les vacances.

Un cop escollit el tema vam fer un guió sobre el què voldríem expressar al nostre públic i ens vam fixar un objectiu, que era facilitar la feina d'escollir on anar de vacances dient el que ens aportava i ens feia sentir cada lloc.Era un tema clau per a poder deixar la mel als llavis a tothom i amb ganes d'anar de vacances.

Alhora de realitzar el guió va ser fàcil perquè tot es basava en les emocions i els sentiments que ens transmetia cada lloc, ho posàvem en comú, i la tasca difícil era escollir unes imatges que s’atinguessin al que ens aportava cada lloc. 

Vam utilitzar el Prezi alhora de realitzar la nostra presentació i vam afegir diversos vídeos construïts amb el programa Windows Live Movie Maker, que havíem treballat prèviament a classe. Us deixo el link per accedir a la nostre presentació:  


Reflexió
El que vam aconseguir amb aquesta presentació va ser veure la nostra millora com a comunicadores, corregir els nostres errors, ser conscients dels nostres punts forts i dèbils, agafar idees per a millorar de les exposicions dels  nostres companys, corregir els errors dels demes per aprendre i una cosa molt important aprendre a ser públic, és a dir, saber prestar atenció,  saber escoltar, ser conscients de que formem part de l'exposició i que la nostre actitud repercuteix als que estan realitzant l'exposició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada