dilluns, 24 de setembre del 2012

Exercici de classe sobre treball col·laboratiu on-line

El treball en grup
El que hem fet ha estat un conjunt d'activitats que han consistit en crear un document i compartir-lo, una presentació i la creació d'un formulari. Totes aquestes les hem fet entre quatre persones cada persona amb un ordinador, des de on vam poder anar treballant, editant i creant les diferents activitats.

El primer que vam fer el grup després de llegir les instruccions sobre l'activitat va ser decidir el tema del que parlaríem i sobre el que ens basaríem en les següents activitats que podreu veure i seguit d'això repartir-nos la feina, com per exemple alhora de qui buscava les imatges, qui penjava el vídeo, o bé qui s'encarregava de fer cada diapositiva en la presentació.

La única activitat que vam fer conjuntes en un sol ordinador, ja que no es pot fer des de els diversos ordinadors va ser el formulari. Entre totes vam pensar les preguntes més interesants i vam intentar variar els tipus de qüestions, això si, cada una ha respost via el correu les preguntes del formulari i les ha enviat.

Reflexió sobre el treball col·laboratiu amb Google Drive

La veritat és que ha estat molt fàcil i còmode poder treballar amb el Google Drive , cada una podia completar modificar i editar el treball a la vegada que les altres, així que la feina en aquest cas es feia quatre vegades més ràpid, cada una podíem centrar-nos en una part i perfeccionar-la i finalment mirar tot el que havíem fet i retocar allò que no ens acabava d'agradar comentant-nos-ho les unes a les altres. Així si hi ha algo que no t'acaba de sortir les altres companyes et poden ajudar des de el seu ordinador i tu veure-ho a la teva pantalla el que han fet i com ho han fet. És una eina de treballa fàcil de utilitzar i molt factibles alhora de fer treballs en grup.


DOCUMENT

Aquest és el Document que hem creat sobre els apartats que hauria de tenir un treball sobre: La importància de l'estimulació primerenca.



Cliqueu aquí per veure-ho millor



PRESENTACIÓ
Aquesta és la presentació realitzada a partir del treballa anterior:



Cliqueu aquí per a veure la presentació


FORMULARI


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada