dimecres, 19 de setembre del 2012

Video sobre la Webquest


Què és una Webquest?

El creador de les Webquest, Bernie Dodge, professor de tecnologia educativa de "San Diego State University", defineix les webquest com una activitat de investigació en que la informació amb la que interactuen els alumnes prové total o parcialment de recursos de Internet. Per tant, obliga als alumnes a interactuar amb les tecnologies, a cooperar entre ells com a una activitat didàctica, on cada alumne té una missió o lluiten per aconseguir-la. Ho fan de una manera atractiva de cara els estudiants.




Els nens de l'escola CEIP Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat fan un aprenentatge de manera cooperativa però a la vegada autònoma sobre el tema de les constel·lacions zodiacals amb una auto-avaluació final. La mestra els motiva fent el treball d'una forma original endinsant-los en una història en la que han de aconseguir una missió.


Edu3.cat

Aquest video està extret de la pàgina web "www.edu3.cat" un portal de ràdio i TV educatives a través de Internet, en aquesta web podem trobar vídeos referents a les tecnologies relacionades amb la educació i l'aprenentatge. 
Trobem una sèrie de vídeos classificats en diversos temes. Podríem dir que ens ensenya maneres de aprendre i ens posa exemples molt clars dels diferents temes, a la mateixa vegada que ens informa de les novetats i actualitats.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada