dilluns, 15 d’octubre del 2012

Activitat de classe sobre: Les wikis

imatge extreta de google



Avui a classe hem parlat sobre què són les wikis.
Us deixo l'entrada d'un bloc on ens parla del què són  i la deferència entre el bloc i aquestes.

A classe em creat una wiki a wikispace entre un grup de sis persones, una persona va crear des del seu ordinador la wiki i ens va convidar a totes perquè poguéssim escriure i modificar-la. El primer que vam fer va ser omplir les dades necessàries, escollint el tema amb el que volíem treballar, i repartir-nos el punt per a poder repartir-nos la feina mirant a la vegada el que anaven fent les companyes i comparant els apartats.

Nosaltres hem penjat informació sobre les colònies que faran els nens amb els seus preus, transport, les activitats que faran... Els pares podran mirar-ho i trobaran dividits per apartats les diferents informacions necessària. Així la tindran a mà, i la podran consultar quan ells vulguin.

Aquí us deixo una imatge sobre l'índex de la wiki que hem fet: Sobre uns dies a la Muntanya (unes colònies per a grups de nens).



Conclusió
És una eina senzilla d'utilitzar on els apartats queden molt clars, pots dividir la informació de la manera que vulguis i així classificar-la al gust de cada un. El problema que té a diferencia del bloc són bastants però es necessita pagar per a fer pública la informació.
És a dir podem fer un índex i classificar allà la informació, cosa que ens facilitarà trobar-la i a part podem fer noves aportacions i diverses a la informació ja editada.
Penso que és interessant ja que cada contingut es mostra en una pàgina diferent. A part, penso que és pensat més per a un treball col·lectiu diferent al bloc que és més individual, tot i que puguis convidar a persones a publicar en el teu bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada