dimarts, 16 d’octubre del 2012

PLÀSTICA: La nostra obra Land Art



TÍTOL DE L’OBRE: EL PAS DE LES QUATRE ESTACIONS



Com la vam fer?
Després de observar tots els objectes que teníem per a començar a treballar, vam posar en comú quina seria la millor obra que podríem fer utilitzant aquells elements de la natura. La veritat és que la idea va sortir bastant ràpida, ja que els elements que havíem portat eren els adequats per aquesta obra.




D’aquí va sorgir la idea de basar-nos en el tema de les diferents  estacions de l’any. Era bastant difícil que no quedes molt clara la divisió de les estacions i per això vam utilitzar els desnivells i les connexions entre ells.
La primera idea era molt evident la diferència entre una estació i una altre, i per això vam barrejar els elements perquè no es notés el canvi dràstic entre una estació i una altre, sinó, que tal i com passa en la realitat el canvi es va fent de forma moderada.  La nostre idea era representar cada estació com si l’haguéssim extret directament de la naturalesa.


Què ens transmet?
Primer desglossem el que ens transmet cada estació:


La primavera: Alegria, vitalitat, energia, llibertat, color, fruits i calidesa.








L’estiu: Calor, proximitat, relaxació, vacances, descans, diversió i serenitat.







La tardor: Vent, tristesa, fred, pluja, humitat i fulles.







L’hivern: Humitat, nadal, familiaritat, fred, nevades, gel, llar de foc , esquiar i núvols.



L’obra en conjunt ens transmet i recorda el pas del temps, l’any , ens marca les diferències entre les quatre estacions, la complexitat de cada una i les seves peculiaritats. Cada una es caracteritza pels elements per la qual està formada i la identifica, totalment diferents a les altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada